Wie is siteguru?

SiteGuru is de handelsnaam van het webdesign bureau van Davy Renckens; een ware kunstenaar op het gebied van webdesign, webontwikkeling, grafische toepassingen maar vooral een webdesigner in hart-en-nieren...

U kan bij me terecht voor :
 • Alle webdesign en websites op maat.
 • Onderhoud en restyling van websites.
 • Optimalisatie voor zoekmachines.
 • Zoekmachine registratie.
 • Website promotie.
 • Email marketing advies.
 • Onafhankelijk advies voor uw internet projecten.
 • website hosting en domeinnaam registratie.

In zelfstandig bijberoep verzorg ik professionele internet diensten op maat. Voor u, als klant, betekent dit een persoonlijke service en betaalbare oplossingen. Bij SiteGuru betaalt u immers enkel voor prestaties die direct verband houden met uw website... u hoeft niet mee te betalen voor managementkosten, kosten voor vertegenwoordiging, secretariaatskosten enz.

Professionele diensten.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de IT sector weet ik welke dienstverlening een gebruiker -zowel de doorsnee surfer als de aanbieder van de website- verlangt en weet hoe dit vorm te geven in rendabele websites. Vanuit mijn managementfunctie weet ik perfect hoe internet technologieën aangewend worden als marketing tool of als dienstverlening naar klanten en/of leveranciers. Zoekmachine -en klantvriendelijk webdesign, de optimalisatie van een website en de promotie ervan, zijn de 3 fundamenten om te komen tot een efficiënte marketing tool.

Vanuit mijn professionele ervaring weet ik ook hoe het NIET moet : u kan dit leerproces vermijden door op mijn diensten beroep te doen voor alle website ontwerp, optimalisatie en promotie. Zo weet u meteen zeker dat u een hoog gekwalificeerd persoon inhuurt voor het welslagen van uw internet projecten... en dit voor een betaalbare prijs !

Als manager van diverse bedrijven, weet ik dat vindbaarheid van uw website op het internet er voor zorgt dat u winst kunt maken en uw bedrijf groeit. Misschien onderschat u vandaag nog de kracht van 't internet ? Als u zelf iets wenst op te zoeken welke zoekrobot gebruikt u ? Waarschijnlijk is hier het antwoord op google, want google is de meest gebruikte zoekrobot. Op welke links klikt u ? Toch niet op de 7de op de 15de pagina ? Nee juist... de eerste en de tweede link dat zijn de links waar u opzoekt. Test ons gerust!

Niet zomaar een webdesign bureau.

Wat bent U met een mooie website als ze U geen klanten bezorgt ? Bijzondere eigenschappen van mijn internet diensten en websites zijn :
 • Ontwerp van websites volgens standaarden zodat ze werken onder alle huidige en toekomstige browsers.
 • Ontwerp van zoekmachine vriendelijke websites die gevonden worden via top posities in zoekmachines.
 • Bieden van websites op maat, volgens uw noden en wensen.
 • Ontwerp van websites die kunnen meegroeien met uw onderneming.
 • Ontwerp van websites met return on investment !
 • Advies en optimalisatie van websites die niet over deze goeie eigenschappen beschikken.
Een aantal voorbeelden van doordacht website ontwerp vindt u terug in onze webdesign portfolio.

De tarieven van mijn internet diensten zijn heel aanvaardbaar voor de kwaliteit die geboden wordt. Waarschijnlijk behoren ze voor het ontwerp van websites en de optimalisatie ervan tot de scherpste prijzen op de markt. Let vooral ook op de meerwaarde die geboden wordt: Alle websites die we ontwerpen worden gevonden en trekken klanten aan !

Vergeet niet : Elke euro die u spendeert aan het ontwerp van websites die niemand vindt, is in veel gevallen een verloren investering, hoe mooi die website ook mag zijn.

Read 38940 times

webdesign

SCAN IT

qrcode

Vernieuwing

Wij bij SiteGuru streven er naar om het web te vernieuwen.

Onze service, in samenwerking met U, in combinatie met ons design team, geeft ons de kracht en de mogelijkheid om uw website volledig af te werken naar uw behoeften.

Cron Job Starts